10/29/2023

Matthew

Nem különösebben vagyok rajongó típus, de a Jóbarátok szorosan hozzátartozott az életemhez mindig is és értük rajongok most is. Jó csapat, velük és "rajtuk nőttem" fel. Nagyon nehéz elhinni, ami történt. Szomorú vagyok nagyon. 

Ez az egyik kedvenc képem róla, mert itt boldognak látom és mert szerintem Julia volt az igazi. 

4 megjegyzés:

  1. Szerintem ő ezt sosem dolgozta fel, hogy Juliával nem sikerült. Erre ébredni....a mai napig tényleg minden nap megnézek egy két részt a sorozatból. Nekem ők olyanok, mintha örökké élnének. És tényleg olyanok, mintha ott laknának egymás mellett és minden nap együtt vannak, találkoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sok rossz napomat hozták vissza. Rengeteg kórházban napi szinten őket adják, mert szó szerint nyugat és gyógyít ez a sorozat. Sokszor reggel már be szoktam kapcsolni, olyan jó, hogy "itt vannak", zsisegnek a háttérben, jól indul tőlük a nap. Nálunk ők "családtagok", de szerintem nagyon sok mindenkinél és ezt eddig egy sorozat, film sem tudta elérni ilyen szinten. Nagyon sajnálom, hogy már nem lesznek többet együtt mind a hatan.

      Törlés
  2. Hihetetlen 😕
    Még ma is

    VálaszTörlés
  3. Tök érdekes, hogy nekem ez a sorozat valahogy sosem jött át. De a hír még így is megrendítő volt tegnap reggel. Olyan fiatal volt..

    VálaszTörlés